Waar kies je voor?

De vraag met antwoord

Wat kosten de jurken en tunieken bij boetiek tis moi.? Deze vraag krijg ik minstens 2x per week. Mijn antwoord:”Afhankelijk van het model en print, tussen de € 129 en € 199.

Nog niet zo lang geleden reageerde iemand met : “Nou, daar kan ik wel 4 jurken voor kopen”. Mijn antwoord:”Dat klopt, maar niet van Hugo Flear”.

Wat wil je?

Je kunt bij veel grote concerns gemakkelijk 4 jurken kopen onder de € 200. Maar die zijn niet te vergelijken met de jurken van Hugo Flear. Op geen enkel punt. Ik heb geen [voor]oordeel over voordelige[re] kleding. Droeg het zelf ook vaak. Maar niet meer sinds ik Hugo Flear ken. Nu ervaar ik het verschil.

Het verschil? Hugo Flear weet wat vrouwen nodig hebben

De kwaliteit van het bijna niet kreukende linnen, wat warm is in de winter en koel in de zomer, in een perfecte pasvorm, accentuerend en camouflerend waar nodig, voor elke vrouw! Het draagt comfortabel, is onderscheidend in kleur en prints. Kortom uniek en daarom ook duurder. Maar niet duurder dan andere mooie merken.

Waarom dan speciaal een Hugo Flear jurk kopen?

Omdat boetiek tis moi van ieder model, maar een maat van een bepaalde print verkoopt. Ik daag de vrouwen die in Boetiek tis moi komen graag uit om alles te passen. De ervaring is dat er veel meer dingen leuk staan dan ze denken. Natuurlijk staat niet alles even leuk, maar vaak springen er meerdere items uit die de keuze moeilijk maken. Je wordt op dat moment verliefd op de kleding van Hugo Flear. Het blijkt precies te zijn waar jij al lang naar op zoek bent. En dan wil je meer.

De keuze wordt gemakkelijker

Vanaf het moment dat je weet wat een jurk van Hugo met je doet, ga je anders om met je kledingkeuze. De voordeligere kleding waarvan je er eerder misschien 10 in je kast had hangen hebben niet meer jouw belangstelling. Je loop er aan voorbij en spaart voor een duurzame nieuwe jurk of tuniek van Hugo, waar je écht blij van wordt en waar jij in straalt.

Maak vrijblijvend een shopafspraak bij boetiek tis moi. Of wil je liever thuis in de eigen omgeving iets passen?

Dat kan! Op afspraak, kom ik graag naar je toe om je te helpen met het vinden van een geschikte jurk of mooie blouse / tuniek.

Wil jij ook zo’n sessie voor jezelf met mij? Je bent van harte welkom. Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Extra: In deze week die in het teken staat van Black Friday 2020, bij aankoop van twee items van Hugo Flear, een paar leren schoenen gratis [zolang deze op voorraad is in jouw maat en kleur]

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!