Corona proof shoppen

Corona levert ook hele mooie dingen op.

Corona!! Het gaat de hele dag nergens anders meer over. Begrijp me goed, ik neem corona heel erg serieus en volg de maatregelen op zoals aangegeven. Zo ook in boetiek tis moi.

Op afspraak shoppen door corona.

Boetiek tis moi is corona proof. Er is behalve de boetiek nog een ruimte waar eventuele wachtenden koffie of thee kunnen drinken met een tijdschrift erbij. Dat blijkt goed van pas te komen. Door op afspraak te shoppen is er alle tijd voor de cliënt, zonder enige koopverplichting.

Aandacht en tijd, ook voor jou, omdat iedereen het waard is.

Door de tijd en de ruimte die ik neem voor elke cliënt, ontstaan er vaak ook diepgaande gesprekken. Over [uiterlijke] onzekerheden, over het [onder of over]gewicht, maar ook over héél veel andere zaken die tijdens het passen vanzelf ontstaan.

Ga het aan, je staat niet alleen.

Door de gesprekken realiseer ik me, dat ik het coachen heel erg heb gemist. Een cliënt zei tegen me dat ze heel erg blij was met haar aankopen, maar even zo blij, of misschien zelfs wel meer [haar woorden] met het gesprek wat we hadden. Ze was er van opgeknapt en zag het leven weer positiever in. Ze zag het gesprek, in combinatie met de kleurrijke en onderscheidende prints van de kleding, als een nieuwe start.

Is mooie kleding, in fantastische kleuren, in combinatie met coaching, ook iets voor jou?

Gun jezelf een leuk ochtend, middag of avond in boetiek tis moi. Je bent van harte welkom. Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!