Anja van de Zand

tis moi is mijn eigen kledingboetiek. Ik ben Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. De boetiek werd geboren uit mijn eigen levenservaring op het gebied van overgewicht en mijn passie voor het blij maken van vollere vrouwen.

Mijn hart ligt ook bij het actief ondersteunen van ontwikkelingswerk voor de Stichting Angels for Little Angels  in de townships Hangberg en Imizamo yethu in Zuid-Afrika. Met de boetiek verkoop ik exclusief de kleding van de Zuid-Afrikaanse ontwerper Hugo Flear, omdat de pasvormen én productie van de kledinglijn naadloos bij mijn passies en doelen aansluiten.

Ervaringsdeskundige overgewicht

Ruim 20 jaar geleden kampte ik met een royaal overgewicht van 35 kilo. Na intensieve coaching heb ik dit eraf getraind en sindsdien weeg ik 65 kilo. Na zo’n heftig gewichtsverlies, kamp ik helaas met veel loshangend vel.

Eigen bedrijf: RAMM

Om mij heen zag ik dat er meer vrouwen met hetzelfde probleem zaten. Omdat ik me sterk met hen verbonden voelde en hen wilde graag helpen met afvallen, besloot ik om een eigen centrum voor voedingsadvies, coaching en beweging op te richten: RAMM .

Passie om anderen te helpen

Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. 5 jaar geleden nam mijn dochter dit mooie bedrijf van mij over, zodat ik me meer kon richten op mijn vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika.

Anja van de Zand ervaringsdeskundige overgewicht