Blog


Door de items van Hugo Flear een ander contact met jezelf!

Tja, ik weet niet hoe ik het anders moet verwoorden. Wanneer je een item van Hugo Flear aandoet wat je goed past en staat, dan verandert er iets bij je. Veel dames zeggen bij een eerste blik op de kleding:”Het is mooi, maar niks voor mij”. Dat is prima, maar dat weet je pas als je het aan hebt…

Boetiek tis moi., komt naar je toe!

Toen we in maart 2020 zover waren dat we konden beginnen, kwam de eerste lockdown. Het hoeft verder geen uitleg wat er toen verder nog allemaal op iedereen zijn bordje kwam. Ook bij ons. Maar we zijn er nog. Door een cliënt werd ik op de Trotsmarkten geattendeerd. Het was een gouden tip.

Op bezoek bij Hugo en zijn partner Dennis.

Er is veel gebeurd sinds februari 2020, toen ik de laatste keer bij hen was. Er zou 29 maart 2020 een modeshow zijn, waarin we zouden laten zien, wat alleen bij Hugo Flear in Kaapstad en bij boetiek tis moi. te koop is. Alles liep anders. Het heeft verder geen uitleg nodig. Voor iedere ondernemer gooide
corona alles overhoop. We zien ons bezoek als een nieuwe start

Boetiek tis moi, een warm bad

De verkoop van de bijzondere kleding van Hugo Flear maakt mijn werk leuk, maar het gaat véél verder dan dat. Ik vind het fijn om het mijn cliënten naar de zin te maken op verschillende manieren.

Laat kleuren voor je werken!

Kleuren hebben betekenis. Kleuren helpen je op bepaalde momenten gepassioneerd, sterk, zelfverzekerd, daadkrachtig, doelgericht en liefdevol te zijn.
Mooie woorden zul je wellicht denken, maar

Waar doe ik het voor?

Deze vraag kreeg ik van ‘mijn’ coach, die mij helpt, wat meer relaxed om te gaan met de stress die vooral de tweede lockdown mij heeft gegeven. Stress, ontstaan door een situatie die werd opgelegd.

Een moeilijke periode, met té veel tijd om na te denken

Kies wat je zelf mooi én fijn vindt!

“Ik weet niet wat ik moet kiezen omdat ik deze 3 items zo mooi vindt”

Een al bekende van boetiek tis moi, kwam vanochtend samen met een zus naar de boetiek, om kennis te maken met de items van ontwerper Hugo Flear. De al bekende is een grote fan van de bloemenprints van Hugo. Naast de bloemenprints heeft ze ook al verschillende effen items. Ze stimuleerde haar zus vooral de bloemenprints te passen. De andere prints werden genegeerd.

Ode aan de ontwerpen van Hugo Flear.

Hugo heeft voor elke jurk of blouse/tuniek een eigen naam bedacht.

Onverwacht verrassend mooi!

“Ik ben hier voor mijn vriendin, niet voor mezelf” Die heb ik al vaak gehoord. Vooral vrouwen met mt 36 tot 42, denken dat de items van Hugo Flear niet voor hen geschikt zijn. Maar ik ga graag de uitdaging aan :-] Daarom nodig ik altijd uit om iets te passen, omdat ze er tóch zijn.

Je zelfverzekerd voelen in mooie en comfortabele kleding. Hoe dat kan?

Bovenstaande klinkt fantastisch, toch? Ik ben er goed in mezelf stoerder voor te doen dan ik ben, maar als slanke vrouw van bijna 61 jaar, had ik daar toch 20 jaar voor nodig. Ik verloor 35 kg [over]gewicht en heb me tot twee jaar terug [tot ik Hugo Flear leerde kennen], nooit zelfverzekerd gevoeld in kleding. Altijd was er iets zichtbaar waar ik niet blij mee was. Dat veranderde op het moment dat ik een jurk aan deed van Hugo Flear. Je leest op tismoi.nl hoe ik Hugo leerde kennen en hoe boetiek tis moi tot stand kwam.