Blog


Waar doe ik het voor?

Deze vraag kreeg ik van ‘mijn’ coach, die mij helpt, wat meer relaxed om te gaan met de stress die vooral de tweede lockdown mij heeft gegeven. Stress, ontstaan door een situatie die werd opgelegd.

Een moeilijke periode, met té veel tijd om na te denken

Kies wat je zelf mooi én fijn vindt!

“Ik weet niet wat ik moet kiezen omdat ik deze 3 items zo mooi vindt”

Een al bekende van boetiek tis moi, kwam vanochtend samen met een zus naar de boetiek, om kennis te maken met de items van ontwerper Hugo Flear. De al bekende is een grote fan van de bloemenprints van Hugo. Naast de bloemenprints heeft ze ook al verschillende effen items. Ze stimuleerde haar zus vooral de bloemenprints te passen. De andere prints werden genegeerd.

Ode aan de ontwerpen van Hugo Flear.

Hugo heeft voor elke jurk of blouse/tuniek een eigen naam bedacht.

Onverwacht verrassend mooi!

“Ik ben hier voor mijn vriendin, niet voor mezelf” Die heb ik al vaak gehoord. Vooral vrouwen met mt 36 tot 42, denken dat de items van Hugo Flear niet voor hen geschikt zijn. Maar ik ga graag de uitdaging aan :-] Daarom nodig ik altijd uit om iets te passen, omdat ze er tóch zijn.

Je zelfverzekerd voelen in mooie en comfortabele kleding. Hoe dat kan?

Bovenstaande klinkt fantastisch, toch? Ik ben er goed in mezelf stoerder voor te doen dan ik ben, maar als slanke vrouw van bijna 61 jaar, had ik daar toch 20 jaar voor nodig. Ik verloor 35 kg [over]gewicht en heb me tot twee jaar terug [tot ik Hugo Flear leerde kennen], nooit zelfverzekerd gevoeld in kleding. Altijd was er iets zichtbaar waar ik niet blij mee was. Dat veranderde op het moment dat ik een jurk aan deed van Hugo Flear. Je leest op tismoi.nl hoe ik Hugo leerde kennen en hoe boetiek tis moi tot stand kwam.

YES, boetiek tis moi en ik zijn er klaar voor!!!

Klaar om jou weer te kunnen ontvangen in een sfeervolle boetiek, waar vanaf 15 februari weer een prachtige aanvulling is op de al bestaande bijzondere collectie.

Personal shopping tijdens corona?

Na bekendmaking op facebook dat ik de mogelijkheid bied thuis een personal shopmoment te willen doen, kwamen de eerste [aan]vragen al snel binnen. Kan dat coronaproof? Ja dat kan!

Waar kies je voor?

Wat kosten de jurken en tunieken bij boetiek tis moi.? Deze vraag krijg ik minstens 2x per week. Mijn antwoord:

Corona proof shoppen

Corona!! Het gaat de hele dag nergens anders meer over. Begrijp me goed, ik neem corona heel erg serieus en volg de maatregelen op zoals aangegeven. Zo ook in boetiek tis moi.

Linnen draag je toch alleen in de zomer?

In boetiek tis moi hoor ik vaak vrouwen zeggen: ”In de winter draag je toch geen linnen kleding? Veel vrouwen denken bij linnen kleding alleen aan zomer items. Eerlijk gezegd dacht ik dat zelf ook, totdat ik ontwerper Hugo Flear én zijn bijzondere linnen kledinglijn leerde kennen.