Door de items van Hugo Flear een ander contact met jezelf!

Hoezo? Contact met mezelf?

Tja, ik weet niet hoe ik het anders moet verwoorden. Wanneer je een item van Hugo Flear aandoet wat je goed past en staat, dan verandert er iets bij je. Veel dames zeggen bij een eerste blik op de kleding:”Het is mooi, maar niks voor mij”. Dat is prima, maar dat weet je pas als je het aan hebt. En of je de prints en de modellen nou wel of niet mooi vindt, je ziet en ervaart sowieso dat het anders is dan je had gedacht / verwacht. En bij veel vrouwen verandert er op dat moment wél iets.

Wat dan?

Je staat voor de spiegel en ziet iets wat je [mogelijk] nog niet eerder zag. Je draait voor de spiegel, je blik wordt zachter, je glijdt met je handen over je heupen, taille, buik en billen. Je ziet hoe mooi je bent en bent verbaasd over wat dit kledingstuk camoufleert en accentueert. Sterker nog, je wéét en voelt, dat dít voor jóu is gemaakt! En dat straal je uit.

?????

Je benoemt, dat je in dit item je buikje niet ziet. Of dat je een taille bij jezelf ziet. Of dat je billen er mooi in uit komen. Dat de focus niet op je borsten ligt of wat dan ook, maar íets wat jij eerder als negatief zag. Dát is de enorme kracht van Hugo Flear. Hij weet als geen ander wat vrouwen nodig hebben. En dat geldt voor alle maten, van 36 tot en met 52.

Wie is Hugo Flear?

Hugo Flear is een modeontwerper uit Kaapstad die de Afrikaanse mode opnieuw definieert. Voor het eerst kunnen Europese vrouwen, tijdloze, écht Afrikaanse kleding dragen, zonder het gevoel te hebben dat ze zijn ontsnapt uit een filmset van Lion King. Hugo Flear ontwerpt al zijn eigen prints en
‘blaast’ de unieke Zuid-Afrikaanse flora en fauna boetiek tis moi. in. De Madiba King Protea, genoemd naar Nelson Mandela, is een van de Zuid-Afrikaanse bloemen schatten die worden gebruikt in de unieke, kenmerkende designstukken van het merk. Door gebruik te maken van Italiaans linnen dat zachter is dan normaal linnen en veel minder kreukt, gecombineerd met zeer bekwaam vakmanschap, zijn Hugo Flear items gemaakt voor ageless vrouwen, die op zoek zijn naar unieke, comfortabele, luxe kleding]

Wil jij dat ook?

Laat je verrassen en probeer het vrijblijvend uit. Je bent ten alle tijde van harte welkom voor een pas sessie. Ik laat je graag alles uitproberen en hoe dan ook, met een fijn gevoel naar huis gaan. Je bent van harte welkom. Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!