Boetiek tis moi, een warm bad

Ik heb de leukste job in de mooiste en fijnste winkel

De verkoop van de bijzondere kleding van Hugo Flear maakt mijn werk leuk, maar het gaat véél verder dan dat. Ik vind het fijn om het mijn cliënten naar de zin te maken op verschillende manieren.

Hoe dan? Samen een kopje koffie drinken

Ik dronk samen met een vaste cliënte, afgelopen zaterdag een kopje koffie. Ze had haar jurken al uitgekozen en aangepast. Dat ging best snel omdat ze al in veel items van Hugo Flear heeft geïnvesteerd.

Ze vertelde dat ze nooit meer ging winkelen en dat ze blij was dat ze geen winkel meer in hoefde.

Aandacht en tijd, voor iedereen, omdat je het waard bent

Ik vroeg:”Maar wij zijn toch ook een winkel? Ze begon te lachen en zei letterlijk:”Dat klopt, maar het voelt hier niet als een winkel”. Het is hier heel gezellig en relaxed. Een goede sfeer in de winkel en alle tijd en aandacht voor mij. Dat vind ik erg prettig en wil eigenlijk nergens anders meer naartoe”. Een mooi compliment en bevestigt mij, dat dit voor mijn cliënten de ideale situatie is.

Een paar dagen daar voor zei een andere cliënte nog: ”Deze boetiek is voor mij schoonheid in alle facetten. Door de persoonlijke begeleiding, zonder enige koopverplichting en de sfeer en inrichting van de boetiek voelen als een warm bad”. Wauw! Daar doe ik het graag voor

Mooie kleding, in een ‘warm bad’, ook voor jou!

Voor mij is het vanzelfsprekend een fijne sfeer te creëren voor mijn cliënten. Ik verkoop op afspraak omdat ik kwaliteitstijd wil bieden en het maakt niet uit hoe lang dat duurt. We nemen samen alle tijd die nodig is, omdat een item van Hugo Flear véél meer nodig heeft dan even passen, afrekenen en weer weg. Het is een ervaring en daarnaast worden er zoveel verrassende elementen zichtbaar en voelbaar tijdens het kijken en passen, dat er keuze stress ontstaat.

Daar word ik blij van

Dát maakt mijn werk leuk! Méér nog dan een goede verkoop. Wil jij ook zo’n sessie voor jezelf met mij? Je bent van harte welkom. Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!