Reviews

Ik heb 2 prachtige items gekocht bij Boetiek tis moi in Schijndel, omdat ik me er heel fijn in voel. Door de mooie kwaliteit van het linnen zitten de jurken heerlijk en luchtig en bovendien kreukt het stof nauwelijks. De originele prints maken de jurken uniek en de modellen zijn vlot en toch gekleed. Ik kan de jurken naar mijn werk dragen met een legging maar ze zijn ook heel geschikt als vrije-tijds kleding. Het vakkundige en eerlijke advies van Anja maakt dat ik met plezier en vol vertrouwen de boetiek tis moi in- en uit-stap.

HvdL.


De natuurlijke look en de prachtige kleurrijke prints trokken mijn aandacht. Ik kwam er al snel achter dat de kleding ontzettend fijn draagt. Je voelt je echt veel mooier en vrouwelijker in die prachtige jurken en tunieken. Wat bij mij ook meetelt is de fantastische begeleiding van Anja, waardoor je  je steeds bijzonderder gaat voelen in de kleding van Hugo Flear.

WG.


Na eenmaal in boutique tis moi te zijn geweest ben ik helemaal weg van de mooie kledinglijn. Het zijn stuk voor stuk bijzondere exemplaren. Geen een is hetzelfde en aan alle details is gedacht. De stof valt ontzettend mooi en draagt comfortabel, en je hebt echt een keer iets anders dan wat iedereen al heeft. Ik ben erg benieuwd hoe de totale wintercollectie eruit zal zien, heb al weer iets gezien voor mijn verlanglijstje.

AV.


Bij tis Moi is de kleding niet alledaags. De kleuren en de kleding zijn heel uniek en maken je op en top vrouwelijk. Het is dan ook niet moeilijk om daar te slagen, ongeacht de maat die je hebt!  Dit is dan ook in geen enkele andere boetiek verkrijgbaar! Ook de schoenen zijn heerlijk om te dragen, en net als de kleding heel apart. Een aanrader voor iedere vrouw die iets anders wil dan de kleding die overal verkrijgbaar is. En het advies is net zo eerlijk als de manier waarop de kleding gemaakt wordt.

GV.


Tismoi. daar heb ik al enkele leuke jurken gekocht. Ze lieten me groeien en gaven me zelfvertrouwen. Bij Anja gaat het om jou en niet 1 van vele.

DM.


Mijn eerste reden om bij Tis Moi kleding te kopen is dat het in Zuid-Afrika wordt gemaakt door lokale naaisters en ontworpen door een lokale ontwerper. Het zijn unieke en mooie modellen en prints, keurig afgewerkt met speciale details. Mijn tweede reden is dat ik graag linnen kleding draag en de kleding van Tis Moi is gemaakt van een mooie kwaliteit linnen die relatief weinig kreukt. Na het wassen is strijken zelfs niet nodig als je niet te hard centrifugeert. Het is kleding om in te leven en draagt heel prettig; een aanrader voor wie iets unieks van mooie kwaliteit op prijs kan stellen.

AS.


Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!