Personal shopping tijdens corona?

Met kerst toch mooie onderscheidende kleding

Na bekendmaking op facebook dat ik de mogelijkheid bied thuis een personal shopmoment te willen doen, kwamen de eerste [aan]vragen al snel binnen. Kan dat coronaproof? Ja dat kan!

Hoe moet ik dat dan zien?

Je geeft aan welke tijd jou het beste uitkomt en welke items je mooi vindt en wilt passen. Ik maak dan een selectie van 8 items die jij thuis op je gemak kunt passen, terwijl ik op gepaste afstand wacht. Desgewenst geef ik je advies, wat ook heel goed kan op de anderhalve meter afstand.

Kan dat nog vóór de Kerstdagen?

Ja, we maken een afspraak binnen de mogelijkheden die we beide hebben.

Zijn er extra kosten aan verbonden?

Nee, binnen een straal van 25 km buiten Schijndel is het gratis. Daar buiten ga ik met je in overleg voor een gepaste onkostenvergoeding. Sterker nog, je krijgt bij aankoop van ieder item een bijpassende panty helemaal gratis.

Gun jezelf dat extraatje nog voor de Kerstdagen. Je wordt er blij van!

Wil jij thuis ook zo’n sessie voor jezelf met mij?  Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!