Boetiek tis moi., komt naar je toe!

Sinds 13 maart 2022 is boetiek tis moi als deelnemer op verschillende Trotsmarkten.

Waar?

26 juni Park Sonsbeek in Arnhem
10 juli Kasteel Groeneveld in Baarn
15-16 en 17 juli Zomerheerlijckheid in Diepenheim
14 augustus Kasteel Groeneveld in Baarn
17-18-19-20 en 21 augustus Landgoedfair Marienwaerdt in Beesd
28 augustus Wijk bij Duurstede

Waarom we dat doen?

Toen we in maart 2020 zover waren dat we konden beginnen, kwam de eerste lockdown. Het hoeft verder geen uitleg wat er toen verder nog allemaal op iedereen zijn bordje kwam. Ook bij ons. Maar we zijn er nog. Door een cliënt werd ik op de Trotsmarkten geattendeerd. Het was een gouden tip.

De kracht van de Trotsmarkten.

Deze markten hebben allemaal ondernemers/ standhouders, die speciale producten verkopen. Er is veel diversiteit en onderscheid wat het leuk maakt om hier bij te horen. De kleding van Hugo Flear wordt zeer gewaardeerd.

Naamsbekendheid.

Door op meerdere Trotsmarkten zichtbaar te zijn, zitten we in een heerlijke positieve groei. Het gaat nu heel snel. De bezoekers maken op een laagdrempelige manier kennis met de bijzondere kleding en vaak wordt achteraf ook de boetiek nog bezocht met een vriendin, zus, moeder, collega etc.

Collectie op de Trotsmarkten.

Natuurlijk kan ik niet de hele collectie uit de boetiek meenemen. Ik maak vooraf een selectie van wat ik wil meenemen. Ik probeer zoveel mogelijk om elke keer andere modellen en prints te laten zien.

Meestal gratis entree.

De meeste Trotsmarkten vragen geen entree. Op bepaalde evenementen wél. Je kunt dit altijd vooraf checken op de website van Trotsmarkten.

Kom gezellig een keertje langs. De sfeer is goed, het aanbod is interessant, altijd op fantastische locaties waar veel is te zien en te beleven. Vaak kan in de omgeving of op het landgoed ook prachtige gewandeld worden.

Je bent van harte welkom. Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!