YES, boetiek tis moi en ik zijn er klaar voor!!!

Klaar om jou weer te kunnen ontvangen in een sfeervolle boetiek, waar vanaf 15 februari weer een prachtige aanvulling is op de al bestaande bijzondere collectie.

Wat is er zo bijzonder aan de collectie van tis moi?

De Zuid Afrikaanse modeontwerper Hugo Flear weet wat vrouwen nodig hebben, van mt 36 tot mt 56. Hij ontwerpt voor ieder seizoen weer nieuwe prints in fantastische kleurstellingen op 100% linnen. De kleding accentueert en camoufleert waar nodig, voor iedere vrouw in elke maat.

Uniek en onderscheidend in verkoop en kleding

Omdat er van elke maat, in iedere kleur, maar één item beschikbaar is, loopt er niet snel iemand in hetzelfde rond als jij. Betaalbare design kleding. Ook als boetiek is tis moi onderscheidend, omdat er op afspraak 1 op1 kan worden gekeken en gepast zonder enige verplichting, inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Waarom snel komen kijken?

Eind maart 2020 zou tis moi open gaan maar werd door de corona crisis alles stop gezet. Half juni kon ik pas open. Toen was er zomervakantie en kort daarna werden ons opnieuw beperkingen opgelegd, wéér vanwege corona. We weten niet wat ons nog meer staat te wachten. Dan kun je je ideale items voor de zomer maar vast in huis hebben, toch?

Nog een reden…

Omdat in Kaapstad de stroom zomaar 4 uur per dag [onwetende tot het laatste moment] wordt uitgeschakeld, kan het zomaar voorkomen dat een werkdag maar 4 i.p.v. 8 uren heeft. Je kunt je wellicht voorstellen, dat dat invloed heeft op alles wat met het maken van een nieuwe collectie samen gaat. Een constante levering op vaste tijden is voorlopig een toekomstdroom voor zowel Hugo Flear als boetiek tis moi. Maar Hugo, zijn partner Dennis en tis moi, hebben een manier gevonden dat met wat aanpassingen, kleinere zendingen wél met regelmaat kunnen worden verstuurd.

Maak je afspraak nu!

Heb jij er ook zin in om eindelijk weer eens met aandacht iets leuks voor jezelf te gaan bekijken of misschien wel aan te schaffen? Je bent van harte welkom op [bijna] ieder moment. Neem contact met mij op.

Tot gauw!

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!