Keuzestress

Door het verrassingseffect een luxe probleem?

Veel dames hebben last van keuzestress bij tis moi. Blij verrast over de pasvorm van de kleding, die positieve aspecten van het vrouwelijk lichaam accentueert en negatieve camoufleert. Verrast door de mooie prints op goede kwaliteit linnen, die door een speciale behandeling minder kreukt.

Boetiek tis moi en Hugo Flear weten wat een vrouw nodig heeft

Een cliënt voelt zich al snel op haar gemak. Kijkt even rond, is nieuwsgierig wat de kleding voor haar kan betekenen. Want dát Hugo Flear iets betekent voor vrouwen, is duidelijk. Een cliënte verwoordde: ”Hugo weet wat (vollere) vrouwen nodig hebben”.

Ervaren dat (bijna alles) mooi staat

Moeilijk te omschrijven, maar bij het passen gebeurt er iets. De cliënt ziet dat het kledingstuk haar mooi(er) maakt. Dat haar rondingen juist mooi zijn en géén beperkingen geeft in deze mooie kleding. Ook het volgende kledingstuk geeft haar weer hetzelfde gevoel. Enz, enz.

Het tot stand komen van de zogenaamde keuzestress

Ze dacht misschien één kledingstuk te vinden waar ze blij van wordt. Maar er zijn wel 5 of meer stuks die ze wil. Financieel niet voor iedereen haalbaar, maar we kijken dan naar de beste keuze die haar het meeste heeft te bieden.

Fijn! (Ook) een goedkeuring van het thuisfront

De cliënt gaat vervolgens héél blij naar huis met 3 of 4 kledingstukken. Later die dag krijg ik van haar een leuk bericht, dat het thuisfront ook blij is met haar keuze. Ik hoor nog vaak, dat een vrouw vindt dat ze niet veel geld aan zichzelf wil/mag uitgeven. Maar het zijn juist de mensen in je directe omgeving, die het heel leuk vinden als je er mooi uitziet in kleding waar je je goed in voelt.

Oplossing van ‘het probleem’

Keuzestress zie ik daarom niet als een luxe probleem, maar als oplossing voor een eerder probleem, waar iets leuks voor jezelf kopen [nog] niet altijd lukte en nu wel.

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!