Van overtuiging naar verrassing

Dit is niks voor mij

Een vrouw van rond de 50 jaar, mt 38, kwam spontaan bij tis moi binnen lopen. Er waren nog twee vrouwen in de boetiek. Ze keek even rond en zei in het algemeen:”Ik ben weer weg, dit is denk ik niks voor mij”. Ik zal het wel tegen mijn vriendin vertellen. Die heeft een dikke buik en koopt daar graag camouflerende kleding voor. Ik heb liever aansluitende kleding voor mezelf”.

De uitdaging

Ik vroeg de vrouw nog even te blijven, zodat ik kon laten zien dat Hugo Flear ook voor slanke vrouwen mooie jurken heeft. Omdat ze bij binnenkomst de prints meteen opvallend mooi vond, bleef ze. Ik liet haar twee modellen passen en ze was óm! Het verraste haar dat alle twee de jurken haar heel erg leuk stonden terwijl het toch twee totaal verschillende modellen zijn.

Juiste details accentueren

Ze werd er blij van dat ook bij haar mt 38 de taille werd geaccentueerd en een mooie vorm [ronding] aan de achterkant werd gecreëerd. Ze had de andere dames in de boetiek nodig om te kiezen. Als er in haar maat nog een andere kleur voor het ene jurkje was geweest, had ze ze alle twee gekocht.

”Hebberig worden”

Nu komt ze terug als de volgende collectie er is. Ze vroeg of ik het haar meteen wilde laten weten als het zover is. Dat verzoek krijg ik vaak. Als je blij wordt van de kleding van Hugo dan wil je meer. Je wordt er ‘hebberig’ van.

Exclusiviteit

Hugo maakt per print een beperkte oplage voor bepaalde modellen. Dat betekent letterlijk: Op is op. Dat betekent ook dat de exclusiviteit is beschermd. Er kan niks worden bijbesteld. Als je dus iets hebt gepast waar je blij van wordt en graag wilt hebben, ‘moet’ je het meteen kopen. Kom naar boetiek tis moi en ervaar wat het met jou doet. Je bent van harte welkom. Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!