Wat maakt mijn werk zo leuk?

Ik heb de leukste job die er is

De verkoop van de bijzondere kleding van Hugo Flear maakt mijn werk leuk, maar het gaat véél verder dan dat. Wat het voor mij écht bijzonder maakt?

Hoe herkenbaar, het raakte mij

Een cliënt paste wat jurken en vond ze mooi. De opmerking die ze daarbij tegelijkertijd maakte, raakte mij echt. ”Waarom zou ik zo’n dure jurk voor mezelf kopen? Dat is niet aan mij besteed.” Ik moest iets wegslikken. Hoe herkenbaar! Ik ging terug in de tijd en zag alle vrouwen voorbij komen, die ik ooit begeleidde naar een gezond gewicht.

Aandacht en tijd, ook voor jou, omdat iedereen het waard is

Ik vertelde haar waarom haar opmerking mij zo had geraakt. Ik vroeg haar of ze wist waar haar gedachte en gevoel vandaan kwam. Dat wist ze zeker! Haar moeder kleineerde haar, zo lang die leefde. “Dat kun jij niet, dat is niks voor jou, je bent veel te dik, draag geen jurkje want dat staat je niet, enz. Dat is heftig! Ze was het zelf gaan geloven.

Ga de uitdaging aan, je staat niet alleen

Ik stelde voor, alle kleding die in haar maat in boetiek tis moi is aan te trekken en voor de spiegel benoemen wat ze zag. Dat was confronterend, maar wat deed ze het goed! Na ieder kledingstuk zag ik haar anders en goedkeurend naar zichzelf kijken. Steeds vrijer en blijer, zelfverzekerd kijkend naar haar lichaamsdelen waar ze niet blij mee is. In deze kleding veel minder zichtbaar, omdat die camoufleert. Er vond een transformatie plaats en ze zag hoe mooi ze was/is.

Mooie kleding, ook voor jou

Ze is goed bezig met afvallen en zal zichzelf binnenkort met een mooie jurk belonen. En haar hele omgeving laten zien hoe mooi ze is én zichzelf dat ook gunt.

Hier word ik blij van

Dát maakt mijn werk leuk! Méér nog dan een goede verkoop. Wil jij ook zo’n sessie voor jezelf met mij? Je bent van harte welkom. Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!