Onverwacht verrassend mooi!

“Ik ben hier voor mijn vriendin, niet voor mezelf”

Die heb ik al vaak gehoord. Vooral vrouwen met mt 36 tot 42, denken dat de items van Hugo Flear niet voor hen geschikt zijn. Maar ik ga graag de uitdaging aan :-] Daarom nodig ik altijd uit om iets te passen, omdat ze er tóch zijn.

Wat ik dan hoor vanuit de paskamer:

“Oh, wat een fijn jurkje en wat staat deze print bijzonder. Het is veel mooier dan ik dacht. Meestal draag ik een jeans met t.shirt of blouse in niet te opvallende kleuren, omdat ik vind dat dat altijd kan”. Inderdaad kan dat altijd, maar waarom zou je niet vaker zo’n mooie en fijne jurk mogen dragen?

Hugo Flear weet wat vrouwen nodig hebben, van mt 36 tot 54

Hugo creëert perfecte pasvormen, in verschillende modellen, accentuerend en camouflerend waar nodig, voor elke vrouw! Het draagt comfortabel, stoer én vrouwelijk. Is onderscheidend in kleur en prints. Kortom, speciaal en uniek, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. [Boetiek tis moi in Schijndel, is de enige in Europa die de kleding van ontwerper Hugo Flear verkoopt]

Was jij voorheen altijd onzeker of een jurk jou wel zou staan?

Breng een bezoek aan boetiek tis moi en voel je vrij om alles te passen. Er staan veel meer jurkjes of tunieken leuker dan je denkt. Als je net als ik verliefd word op de items van Hugo Flear, dan wil je meer.

Door de aankoop van een item van Hugo Flear, help je ook een ander

Hugo heeft 5 naaisters en 3 printers aan het werk om zijn eigen winkel en boetiek tis moi te bevoorraden. Deze mensen wonen in een townsship vlakbij Kaapstad. Ze krijgen een goed salaris waarmee ze hun gezin kunnen onderhouden en hun kinderen laten studeren. Voor mij een héél belangrijk aspect, waarom ik zo graag wil dat de kleding van Hugo Flear ook in Nederland een begrip wordt.

Zie ik je snel in boetiek tis moi? De koffie en thee staan niet klaar, maar worden vers voor u gezet!

Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!