Linnen draag je toch alleen in de zomer?

Misverstand over het comfort van linnen kleding.

In boetiek tis moi hoor ik vaak vrouwen zeggen: ”In de winter draag je toch geen linnen kleding? Veel vrouwen denken bij linnen kleding alleen aan zomer items. Eerlijk gezegd dacht ik dat zelf ook, totdat ik ontwerper Hugo Flear én zijn bijzondere linnen kledinglijn leerde kennen.

Verrassing!

Het is verrassend te ervaren, nu de herfst is begonnen, dat de linnen kleding veel warmer is dan kleding die van synthetische stoffen is gemaakt. Ik droeg in de herfst en winter vooral synthetische jurkjes of tunieken met een dik vest erover heen, maar dat voelde nooit ‘gewoon’ lekker warm. Nu draag ik op de frisse herfstdagen ook gewoon de kleding van Hugo en het voelt heerlijk comfortabel én lekker warm. In de winter kunnen meerdere modellen over elkaar worden gedragen zodat het ook dan gewoon kan worden gedragen.

Mooie combi’s voor de herfst en winter van ontwerper Hugo Flear.

Hugo heeft een mooie onderscheidende herfst/wintercollectie gemaakt. Deze vind je nergens anders! Een prachtige combinatie van een linnen broek met in dezelfde kleur daar overheen een tuniek. Bij deze sets maakte hij een mooie jas/jurk die open over de set kan worden gedragen, of dicht als een jurk. Onderscheidend en afzonderlijk van elkaar met veel meer te combineren in je kledingkast.

Ga de uitdaging met deze prachtige kleding aan en voel wat het met je doet.

Bij Boetiek tis moi kun je de hele winter door terecht voor deze heerlijke draagbare kleding. Alle dagen van de week, ook op zondag, op afspraak [zonder koopverplichting]. Op donderdag en vrijdagmiddag van 13.30u tot 18.00u voor inloop.

Hier word je blij van.

Doe een vrijblijvende passessie en zie en voel zelf wat de kleding van Hugo Flear mét en voor je doet. Je bent van harte welkom. Neem contact met mij op.  Ik zie ernaar uit.

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!