Mijn eerste blog ooit

Zo, wat vind ik dit moeilijk! Altijd roep ik dat ik me niet wil bezig houden met sociale media en bloggen. Dat is niks voor mij. Maar… het blijkt niet anders meer te kunnen en moet ik mee, in wat nu werkt.

Wanneer jij dit leest heb je dus de primeur :) Om ergens mee beginnen, begin ik bij het begin.

De betekenis van tis moi

 Er is nogal spraakverwarring over de naam, die vaak wordt uitgesproken op zijn Frans.

Heel mooi, zou in Zuid Afrika als baie mooi worden gezegd. Maar moi, wordt gezegd als iets zich van de rest onderscheid. Tis, was voor mij als echte Brabantse, het woord wat ervoor moest komen staan. Een punt achter tis moi.? Een duidelijk statement, tis moi. (punt) In alle opzichten :)

Het onderscheidend vermogen van Boetiek tis moi

  • De kwaliteit van het linnen. Speciaal behandeld zodat het veel minder kreukt.
  • De prachtige prints van de natuur in Zuid Afrika met creatieve inbreng van Hugo zelf.
  • Niet aan mode onderhevig. Over 5 jaar nóg uniek, omdat er elk seizoen nieuwe prints zijn.
  • Aandacht en tijd voor de cliënt.

Voel je moi

 Kom vrijblijvend kijken bij Boetiek tis moi. Als je een item van Hugo aantrekt voel je meteen of het iets voor je is. Wees gewaarschuwd. Het kan zomaar gebeuren dat je verliefd wordt op deze kleding :)

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!