Laat kleuren voor je werken!

“Wat kunnen kleuren voor mij doen?

Kleuren hebben betekenis. Kleuren helpen je op bepaalde momenten gepassioneerd, sterk, zelfverzekerd, daadkrachtig, doelgericht en liefdevol te zijn.

Mooie woorden zul je wellicht denken, maar het werkt écht.

Hoe dan?

Je hebt vast wel eens zo’n dag dat je voor je kledingkast staat en denkt: “Wat zal ik aantrekken naar dat feestje? Of wat doe ik aan naar mijn werk tijdens die belangrijke vergadering”. Of wanneer je leerlingen het je moeilijk maken door steeds ‘foute’ confrontaties aan te gaan. Een baas waarmee je een moeilijk gesprek gaat voeren, enz. Je kent zelf vast nog meer situaties die je doen twijfelen voor je kledingkast. Als je dit nu leest, denk dan eens terug aan zo’n moment en wat je keuze dan is om aan te trekken……   En denk dan nu eens na, hoe vaak je die ochtend voordat je vertrekt naar je werk, of ‘s avonds naar je feestje, of je moeilijke gesprek, je van kleding bent gewisseld voordat je écht van huis gaat. Inderdaad……   minstens 2 of 3 keer. Lastig is dat als je weinig tijd hebt, toch?

De oplossing!

Door het wéten wat voor jóu goede kleuren zijn op wélk moment, maak je het jezelf veel gemakkelijker. Ik ben [ook] numerologie docent en wil je graag helpen bij het maken van de juiste keuzes. Numerologie werkt met getallen. Ieder getal heeft een eigen kleur. Door hier wat meer informatie en of inzicht in te krijgen, ga je wellicht anders kiezen. Misschien voor een mooie effen linnen jurk in een bepaalde kleur, maar mogelijk ook door de kleuren in een mooie print, ontworpen door Hugo Flear. Daarnaast zijn zijn modellen accentuerend en camouflerend op iedere vrouw van mt 36 tot en met mt 50. Twee vliegen in één klap, die er voor zorgen dat er iets in jou veranderd als je deze kleding gaat dragen.Ga de uitdaging aan, je staat niet alleen

Mijn cadeautje aan jou

Bij aankoop van een bijzonder Hugo Flear item, krijg jij een gratis numerologie sessie. Het levert je behalve een mooie jurk of tuniek, veel meer op. Je bent van harte welkom!

Met de aankoop van een Hugo Flear item, maak je niet alleen jezelf blij, maar ook een ander

Hugo heeft 5 naaisters en 3 printers aan het werk, om zijn eigen winkel én boetiek tis moi te bevoorraden. Deze mensen wonen in een townsship vlakbij Kaapstad. Ze krijgen een goed salaris waarmee ze hun gezin kunnen onderhouden en hun kinderen laten studeren. Een stukje idealisme en een héél belangrijk aspect, waarom ook ik zo graag wil dat de kleding van Hugo Flear in Nederland een begrip wordt.

Zie ik je snel in boetiek tis moi? De koffie en thee worden vers voor je gezet. Je bent van harte welkom. Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Alleen Hugo Flear in Kaapstad en boetiek tis moi in Schijndel, verkopen deze prachtige onderscheidende en duurzame kleding. Hoe uniek is dat?

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!