Kies wat je zelf mooi én fijn vindt!

“Ik weet niet wat ik moet kiezen omdat ik deze 3 items zo mooi vindt”

Een al bekende van boetiek tis moi, kwam vanochtend samen met een zus naar de boetiek, om kennis te maken met de items van ontwerper Hugo Flear. De al bekende is een grote fan van de bloemenprints van Hugo. Naast de bloemenprints heeft ze ook al verschillende effen items. Ze stimuleerde haar zus vooral de bloemenprints te passen. De andere prints werden genegeerd.

Wat gebeurt er als je niet verder kijkt dan naar de voorkeur van je ‘begeleider’?

“Oh, wat een goed model jurk en wat staat deze print je bijzonder mooi”, waren de woorden van onze bekende. Het staat je nog mooier dan ik dacht. De zus keek bedenkelijk en was het niet eens met de goed bedoelde woorden van onze bekende.

Hugo Flear heeft een grote diversiteit in zijn ontwerpen van mt 36 tot 54

Hugo creëert perfecte pasvormen, in verschillende modellen en prints. Accentuerend en camouflerend waar nodig, voor elke vrouw! Het draagt comfortabel, stoer én vrouwelijk en is onderscheidend.

Terwijl haar zus haar naar een bloemenprint zat te praten, liet ik twee abstracte prints zien. Eén die een ‘out of the box factor heeft’, en een in een zwart/wit print. Ze keek verrast! De jurk met opvallende kleuren sprong er voor haar uit.

Wat we hoorden vanuit de paskamer

“Ooh, deze voelt meteen al zó fijn! Ik vind deze al mooi voordat ik in de spiegel heb gekeken, ha, ha”.  Kijkend in de spiegel, veranderde haar hele houding. Ze ging rechtop staan, schouders naar achteren, draaien voor de spiegel om de achter en zijkant te bekijken en ze stráálde!!! Helemaal blij keek ze naar zichzelf. ”Dit is wie ik ben”. Dat is wat ze zei.

Wanneer weet ik dat het goed zit?

Na het uitspreken van haar woorden weet ik dat het goed is. Een mooier compliment kun je mij niet geven. Hier doe ik het voor. Vrouwen blij maken met dát wat ze zélf het mooiste vinden. En niet wat [met de beste bedoelingen] wordt geadviseerd door de partner, zus, collega of vriendin.

Hoe weet jij voor jézelf of je goed zit?

Breng een bezoek aan boetiek tis moi en voel je vrij om alles te passen. Er staat echt veel meer, leuker dan je denkt. Je word verliefd op de items van Hugo Flear, of niet. Er is geen tussenweg of ‘misschien bij de volgende collectie’. Je voelt en ziet het zelf, óf niet. En dan is dat ook goed.

Bij aankoop van een Hugo Flear item, maak je niet alleen jezelf blij, maar ook een ander.

Hugo heeft 5 naaisters en 3 printers aan het werk, om zijn eigen winkel én boetiek tis moi te bevoorraden. Deze mensen wonen in een townsship vlakbij Kaapstad. Ze krijgen een goed salaris waarmee ze hun gezin kunnen onderhouden en hun kinderen laten studeren. Een stukje idealisme en een héél belangrijk aspect, waarom ik zo graag wil dat de kleding van Hugo Flear ook in Nederland een begrip wordt.

Zie ik je snel in boetiek tis moi? De koffie en thee zijn worden vers voor u gezet. Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

[Boetiek tis moi in Schijndel, is de enige in Europa die de kleding van ontwerper Hugo Flear verkoopt]
Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!