Je zelfverzekerd voelen in mooie en comfortabele kleding. Hoe dat kan?

Bovenstaande klinkt fantastisch, toch? Ik ben er goed in mezelf stoerder voor te doen dan ik ben, maar als slanke vrouw van bijna 61 jaar, had ik daar toch 20 jaar voor nodig. Ik verloor 35 kg [over]gewicht en heb me tot twee jaar terug [tot ik Hugo Flear leerde kennen], nooit zelfverzekerd gevoeld in kleding. Altijd was er iets zichtbaar waar ik niet blij mee was. Dat veranderde op het moment dat ik een jurk aan deed van Hugo Flear. Je leest op tismoi.nl hoe ik Hugo leerde kennen en hoe boetiek tis moi tot stand kwam.

Wat er gebeurde?

Op het moment dat ik de eerste jurk van Hugo aandeed, zag ik mijn taille die ik eerder nooit benadrukte. Ik zag ook dat door de snit van de jurk, mijn ‘losse vel’ op mijn billen werd gecamoufleerd, [ook een vrouw met mt 38 kan zich onzeker voelen]. Ik zag me naar mezelf kijken in de spiegel en voelde meteen dat dit míjn jurk was. Ik draag de jurk nog steeds met heel veel plezier omdat deze tijdloos en onderscheidend is. Bijna alle kleding die ik had [en dat was best heel veel] heb ik verkocht of weggegeven. Ik werd verliefd op de kleding van Hugo Flear en draag bijna nooit iets anders meer. Je hoeft niet meteen je hele kledingkast weg te doen, maar als je voelt en ziet dat de kleding van Hugo iets positiefs met je doet, wil je niets anders meer.

Is het alleen voor slanke vrouwen draagbaar of ook voor volslanke vrouwen, met een maatje meer?

Absoluut! Soms ervaren deze voor het eerst dat er ook hele mooie kleding te koop is voor hen. Kleding, die accentueert en camoufleert waar nodig. Veel vrouwen zijn al héél blij geworden van de prachtige, onderscheidende, tijdloze en kleurrijke items van Hugo Flear. Iemand zei eens: “Wat een prachtige prints. Het lijkt wel kunst”. Zo zie ik het ook. Ik zie Hugo als een echte kunstenaar. Hij verrast ons telkens weer met nieuwe modellen en prints in  prachtige kleuren. En écht voor elke vrouw van mt 36 tot mt 56.

Bij boetiek tis moi koop je niet ‘gewoon’ een jurk, maar een beleving.

Een heerlijk moment voor jezelf, met mogelijk een aankoop van één of meerdere items van Hugo Flear. Een investering voor jaren, die je in alle rust en ruimte hebt overdacht. Met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Aandacht voor jou alleen, om te ervaren hoe fijn deze kleding draagt en hoe mooi je figuur zich laat vormen.

Wil jij dat ook ervaren?

Bel of mail me voor een afspraak zonder koop verplichting. Je bent van harte welkom. Neem contact met mij op. Ik zie ernaar uit.

Tot gauw!

Anja - Tis moi

Anja van de Zand – Eigenaresse van Tis Moi

Mijn naam is Anja van de Zand, ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht. Met veel enthousiasme heb ik ontelbaar veel vrouwen professioneel begeleid in hun strijd tegen de kilo’s. Wil jij ook ervaren wat de bijzondere kleding van Hugo Flear voor jouw lichaam doet? Kom naar mijn boetiek!